Breien is in veel landen een populaire hobby. Er zijn echter bepaalde landen waar breien populairder is dan in andere. Met name Breien is erg populair in Nederland en België. Veel mensen uit deze landen breien als hobby. Ze kopen hun garens ook lokaal in om internationale verzendkosten te vermijden. Omdat Knitters uit Nederland en België de voorkeur geven aan lokale garenbronnen, hebben veel Amerikanen zich afgevraagd of ze veilig goedkope Ice-garens in Nederland of België kunnen kopen. Zal het kopen van een nationale winkel je brei-ervaring bederven? Of kun je veilig goedkope ijsgarens online kopen uit China?

Nederland en België zijn populaire plaatsen waar men goedkope ice yarns kopen kan. Breisters die in deze landen wonen, geven de voorkeur aan katoengaren in tegenstelling tot acryl- of andere polyestersoorten. Er zijn ook veel lokale garenwinkels waar breiers hun materialen rechtstreeks van de winkeleigenaar kunnen kopen. Dit houdt de kosten laag door het vermijden van verzend- en verpakkingskosten. Veel breiers kopen ook liever lokaal verkochte materialen, omdat dit de lokale economie bevordert en familiebedrijven ondersteunt. Als gevolg hiervan kan het kopen van goedkope ice yarn garens in Nederland of België erg leuk en lonend zijn.

Nederlandse en Belgische breiers hebben de neiging om katoengarens te verkiezen boven acryl of andere polyester soorten materiaal. Dit komt waarschijnlijk omdat gebreide kleding de neiging heeft langer mee te gaan als ze van katoen zijn gemaakt dan met acryl- of polyesterstoffen. Ook kan het mengen van verschillende soorten garen in één project het aanzienlijk verzwakken, vooral wanneer acryl wordt gebruikt als basismateriaal voor het mengen van kleuren. Door zich aan slechts één type materiaal te houden, meestal katoen, kunnen breiers sterkere eindproducten produceren tegen lagere kosten per eenheidswaarde van het materiaal dat in hun projecten wordt gebruikt. Breisters uit beide landen kopen het liefst bij lokale winkels, omdat dit de verzendkosten vermindert kosten en tegelijkertijd de levertijden voor lokaal ingekochte materialen te verkorten. Dit ondersteunt ook lokale economieën door bedrijven aan te moedigen die zijn gebaseerd op de verkoop van materialen voor handbreiprojecten. Er zijn verschillende websites waarmee breiers die in zowel Nederland als België wonen, prijzen van vergelijkbare materialen kunnen vergelijken voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Dit helpt de verzendkosten te verlagen en zorgt er tegelijkertijd voor dat alle aankopen de lokale economieën ondersteunen in plaats van ze verder leeg te laten lopen via internationale handelsovereenkomsten tussen nationale winkels. afgewerkte producten, is dit niet per se het geval bij het overwegen van lokale voorkeuren en economische overwegingen versus internationale verzendkosten versus het ondersteunen van nationale economieën versus het verkorten van levertijden voor lokaal gekochte materialen. Zolang u weet wat uw plaatselijke breiers gewoonlijk gebruiken, zoals katoen versus acryl, zou u het gemakkelijk genoeg moeten vinden om kwaliteitsresultaten te produceren met weinig moeite en kosten in vergelijking met het internationaal kopen van uw benodigdhede

Maak jouw eigen website met JouwWeb